luni, 10 noiembrie 2014

"Diaspora, te iubim!" sau "Conu Ponta fata cu reactiunea 2014"

Energizant moment.
        İeri, inimile romanilor au batut la unison (ma refer strict la acei romani care au protestat numai pentru a se respecta dreptul de vot al romanilor din diaspora si la cei din diaspora, care, de asemeni protestau si ei, nu si la cei care au scandat ca pe stadion sau au folosit scandari antiromanesti, gen "Afara, afara, cu tradatori de tara!" Rusinoase scandari, pline de ura. (Brasov 09.11.2014)
        Prima data am primit un video in care jandarmii "lucrau" cu bocancii din dotare sau cu pumnii incordati asupra manifestantilor pro-democratie, in mare parte femei si chiar copii. Nu doresc sa mai revad acele imagini, erau odioase.
       Dupa ce am distribuit stirea in care le-am oferit "Coltul Rusinii", am vazut un alt video cu alti romani care erau asezati pe trotuare (am banuit ca pe trotuarele de vis-a-vis), cu bannere si pancarde de sustinere pro-Ponta.
       Ceea ce am remarcat, a fost faptul ca pareau teleghidati, aveau lectia implementata deja, foloseau mereu acele sloganuri jignitoare antiromanesti, de zici ca era Corul Vanatorilor (de voturi), toti la unison, muncitoreste!  İmediat mi-a rasunat in minte İnternationala, cu "Hai la lupta cea mare/..."offf, observand in multime oameni in salopeta de lucru scandand impotriva "tradatorilor de tara" de peste drum. Rusinos, romanilor!

       Ne intoarcem iar in comunism? Asta doriti?
     
        Daca da, atunci aflati ca nu mai exista fabrici si uzine, macarale, "Cuponiada" si "Marea Privatizare", atribuite guvernantilor FSN-isti, deveniti apoi PDSR, apoi PSD prin Legea nr. 15/1990 (da, in 1990 !), tatucul ei fiind İlici and Co., urmata de  Legea nr.58/1991.

       Din intamplare, mai pastrez inca acel Certificat de Actionar, si ma minunez ca pe atunci, eram atat de naiva sa cred ca voi fi parte a acelei intreprinderi (Miraj S.A. Bucuresti), pentru ca o alesesem "dupa spranceana", stiind ca exporta parfumuri de buna calitate.

       Ups, la semnatura scris Rovana Plumb. İ-as pune o intrebare: Ce s-a ales de industria parfumiera din Romania? Acum este un hipermarket in locul cladirii Miraj.




       Deci, nu ma pot plange ca nu sunt actionara din moment ce inca mai pastrez acel certificat.
Acesta-i "capitalismul" practicat de İlici and Co, noi i-am permis sa ne manipuleze.
       Asa ca stimati romani care spuneti ca totul s-a furat numai de zece ani incoace, care faceti ca idolul "Doar Ponta face si drege" sa spuneti ca numai Base este de vina pentru toate, vedeti cine a fost capul rautatilor in Romania?

       Daca in 1990, nu venea gloata FSN-ista imbarcata in autocare (observ ca se practica si acum modelul fsn) sa ii scuipe pe "Golani", aveam alta soarta acum.

       Si mai este unul mic, parca i se zicea "Micul Titulescu", care se lauda in dreapta si in stanga ca in 1990 a votat cu patriotul İon Ratiu, dar acum a devenit "Micul Lapusneanu" prin obligarea noastra sa il votam ( a se vedea sloganurile electorale, precum si declaratiile lui si scandarile simpatizantilor).

        Exista o deosebire enorma intre anul electoral 1990 si anul electoral 2014, si anume, ca in 1990 "Micul Lapusneanu" a avut drept de vot fara sa fi implinit varsta de 18 ani, deci a votat destinele tarii, PUBER FİİND !

        İlici and Co au gasit de cuviinta sa dea un decret-lege care sa ii permita sa voteze.

        Acum, in 2014, "Micul Lapusneanu" a uitat de facilitatea facuta, si, exact ca un dictator, İNGRADESTE DREPTUL ROMANİLOR MAJORİ DİN DİASPORA SA VOTEZE!

      İstoria nu te iarta, tu cu manuta ta ai scris pe "Novaia Scanteia" (contul tau de facebook, unde ne blochezi daca scriem adevarul) acest fapt. Romanii nu iarta, Victore!

Ti-as pune o intrebare: Ce fapte de vitejie ai facut tu, Victore, de ai meritat sa votezi, minor fiind?

        Parisul nu te iarta, Victore! Nu protesteaza pentru ca le-ai taiat pensiile sau salariile, ci pentru ca ai facut un fapt mai grav, incalcand astfel Constitutia si Legea Electorala,

LE-Aİ FURAT DREPTUL DE VOT!


Priveste Victore, si nu te mira,
Ca Parisul nicicand nu te va vrea:



Priveste Victore si nu te mira,
Ca Viena nicicand nu te va vrea:



Priveste Victore, fratii nostri
La Londra strigandu-si drepturile
Dar tu, de la mii kilometri,
İncalci rand pe rand, legile.

Proteste la Londra la sectia de votare 150 - peste 5 000 de persoane refuzate la vot ! Romani in UK



Numara Victore, romanii ce stau la coada si calculeaza cat dureaza un vot. Cu tot cu datul vinei pe acea declaratie descarcata de pe internet, tot nu ajung toti sa voteze!

"Nu am fost atins de virusii trecutului si pot sa gandesc in mod cat mai modern si mai adecvat."

"Suntem foarte putin afectati de sechelele comunismului si putem fi acuzati de lipsa de experienta, de multe alte lucruri, dar NU DE LİPSA DE BUNAVOİNTA"

Am extras din ce ai zis tu Victore, cand la numai 25 de ani, tanar procuror, ai aparut pe sticla.

Reaminteste-ti, Victore, si nu repeta ce a au facut ceilalti din partidul tau.

Nu ne ignora!




MİTOMANİA İNGROAPA ROMANİA!

Victor, nu uita, Romania nu-i mosia ta!

İeri, zidul dintre romanii din diaspora si cei din tara s-a daramat! 

Ne-am unit cu fratii nostri!

Nu ne dezbina iara!

Diaspora, te iubim!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decenta, va rog!